Op Instagram post ik met regelmaat foto’s en de laatste tijd gaan die foto’s wat vaker over het gebruik van plastic. Ik wil namelijk zó graag dat jij in 2020 een kleine stap zet om nóg liever te zijn voor deze planeet.
Deze planeet, onze aarde geeft ons zoveel mooie dingen, als zuurstof, eten, verzorging, schoonheid, kruiden, planten, bomen etc. Alleen.. de kwaliteit van al deze dingen, die de basis van ons leven zijn, gaat steeds verder achteruit, gewoon omdat wij niet door hebben hoe we (per ongeluk) de aarde vervuilen.
We spoelen chemische producten door onze waterleidingen, we gooien afval op straat, we dragen bij aan een vervuilde luchtkwaliteit, we gebruiken ontzettend veel plastic en we zien vaak niet eens meer hoe mooi die zonsopgang is.

Kan ik je aanmoedigen om vanaf 2020 gewoon één klein stapje te zetten?
– door elke maand een plastic-product te vervangen voor een duurzaam product?
– door elke maand een schoonmaakproduct te vervangen voor een natuurlijk middel?
– door vaker te fietsen (Ja, deze is overduidelijk voor mij!)
– door gewoon wat vaker te genieten van natuurlijk schoon?

Het is absoluut niet nodig om groenten te verpakken in plastic. Het is een totale verspilling. Ik koop tegenwoordig alleen nog groenten die niet verpakt zijn in plastic. Een hele moeilijke uitdaging, gezien alle komkommers tegenwoordig verpakt zijn in plastic én zelfs zie ik paprika’s per stuk verpakt in plastic liggen, maar het kan. Het kan echt: groente kopen zónder plastic verpakking.

Help de aarde, doe je het niet voor jezelf? Doe het dan voor de generatie(s) na je, want zij krijgen de klappen…
Doe het nu! In mijn webshop heb ik bamboe tandenborstels. Deze kunnen, wanneer ze aan vervanging toe zijn, gewoon in de groene container. Deze bamboe tandenborstels zijn máár € 3,95 én dus volledig afbreekbaar.
Wil je jezelf dan ook nog trakteren op een leuke tandenborstelhouder? Klik dan hier.
Besteed je in mijn webshop een bedrag van €10,99 of meer? Dan betaal je geen verzendkosten. Gebruik dan wel even de volgende kortingscode: noplastic.
Hé, en woon je in de buurt?! Afhalen kan ook gewoon, dat is nóg milieubewuster. 😉

Let op: deze actie geldt alleen voor de aankoop van tandenborstels of tandenborstelhouders.
Klik hier en zet je eerste stap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: