Onze toekomst en ook die van de generaties na ons staat op het spel. Ons voedsel is niet meer zo voedzaam als het ooit is geweest. Onze (verzorgings)producten zitten boordevol schadelijke ingrediënten. Ja, ook in de producten waarop staat ‘verrijkt met vitamine D’ of ‘natuurlijk product’.

Bedrijven die met zorg en beleid zorgen voor onze landbouwgrond, planten en pure voeding zijn zeldzaam, want écht onze landbouwgrond is uitgeput, dus logischerwijs ook de voeding die we ervan eten.
Young Living heeft een grote hoeveelheid producten. Verzorging, schoonmaak, voedsel én etherische oliën. Al deze producten zijn vrij van schadelijk stoffen en bevatten alleen maar pure ingrediënten. Ingrediënten die zelfs onze lichaam en geest verrijken.

Ik ben fan van de oils van Young living en durf ze met een gerust hart te gebruiken bij mijzelf en mijn kinderen. Helaas is dit niet vanzelfsprekend, want veel oliën die op de markt zijn, zijn synthetisch bewerkt of bevatten toegevoegde chemicaliën. De oliën van Young Living zijn niet verdund, wat helaas bij veel andere bedrijven wel het geval is.

Young Living is één van de bedrijven die strenge eisen stelt aan hun eigen producten, waardoor ze een hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Zo hebben ze de Sead to Seal belofte. Deze belofte bevat drie pilaren: 

Inkoop

Oliën zijn afkomstig van eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde Seed to Seal leveranciers. Dit gebeurt op een bewuste manier en met respect voor lokale gemeenschappen en ecosystemen. Leveranciers worden geselecteerd en gekeurd.

Het distributiecentrum van Young Living is een centrum waar etherische oliën, ingrediënten en producten getest worden. Hier worden tevens producten geformuleerd en geproduceerd.

Wetenschap

De kwaliteit van de producten begint in de velden en wordt bewezen in de laboratoria. Ieder product voldoet aan onze strenge maatstaven.

Producten worden niet alleen in eigen laboratoria getest. Young Living werkt samen met ruim twaalf toonaangevende en onafhankelijke laboratoria waar wetenschappers, gespecialiseerd in het testen van producten, werkzaam zijn.

Standaard

Verantwoord ondernemen maakt onderdeel uit van het rentmeesterschap: van het duurzaam inkopen van planten tot het helpen van lokale gemeenschappen en het voldoen aan milieuwetgeving en andere reguleringen. 

Goedkope etherische oliën zijn vaak synthetisch of bewerkt en worden op onethische wijze ingekocht. Young Living kiest ervoor om samen te werken met leveranciers waarvan ze weten dat ze zuivere etherische oliën en ingrediënten op een legale en ethische manier produceren. Dit zorgt voor een eersteklas standaard op het gebied van duurzaamheid.

Kortom, Young Living zorgt goed voor planten en gewassen van begin tot eind en dit is te merken in de kwaliteit van de oliën en andere producten. Bij Young Living krijg ik de olie in zijn puurste vorm en dat is te merken in de uitwerking ervan.

Gebruik jij al langer etherische oils? Laat je verhaal achter.
Wil je meer weten over de Sead to Seal belofte van Young living? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: