Keukenconsult

Er zijn zoveel producten die wij standaard in onze keuken gebruiken. Veel etenswaren worden ingekocht omdat het in de folder van de supermarkt staat, omdat het een makkelijke maaltijd is of omdat we niet beter weten. Gezond eten begint in de keuken!

(tekst gaat verder onder foto)

Zoals de naam al doet vermoeden, duiken we tijdens het keukenconsult de keuken in. Niet in mijn keuken, maar in die van jou! We gaan kijken naar de inhoud van jouw keukenkastjes en koelkast. We gaan veelgebruikte voedingsproducten bij langs en we stellen de vraag waarom we het product gebruiken én of het bijdraagt aan onze gezondheid. Ik zal hierbij de nodige adviezen (en sturing) geven. Ook zoeken we naar een alternatief voor bepaalde producten.

Het doel van dit consult is om je bewust te maken van wat jij eigenlijk allemaal eet. Soms lijken producten op het eerste gezicht heel gezond, maar zijn ze dit lang niet altijd. Tijdens het consult waak ik ervoor dat jij niet overspoelt wordt met informatie, de bedoeling is dat jij na dit consult zelf aan de slag kan, met het gezond(er) maken van de keuken en dus jezelf.

Healthy food, healthy life!