Over mij

Welkom!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze website.

Mijn naam is Irene Jongsma, getrouwd en trotse moeder.

Jaren geleden ging bij mij het roer om. Ik was begin twintig en had allerlei vage klachten en kon maar niet ontdekken waar dit vandaan kwam. Ik besloot dat het anders moest. Het begon met producten voor persoonlijke verzorging, daarna gooide ik ook mijn voeding om en het duurde niet lang of ook al mijn schoonmaakmiddelen waren vervangen. Clean-living, dat is wat ik wilde en dat is wat ik mijn kinderen mee wilde geven, want naast dat het fijn is voor het milieu, voelde ik mezelf ook 100x beter.

Dit wilde ik met anderen delen en daarom besloot ik een studie te gaan volgen. Inmiddels heb ik mijn diploma voor Orthomoleculair adviseur, met een specialisatie zwangerschap en kinderen.

Ik help mensen met uiteenlopende klachten, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, vermoeidheid, darmproblemen. Ook geef ik advies aan mensen na een periode van ziekte. Ook zwangeren en (jonge) moeders kunnen bij mij terecht.

Wil je afvallen? Ik help je graag. Ik werk niet met lastige diëten, maar ik kijk puur naar wat je lichaam nodig heeft. Mijn motto is vooral “stop met je lichaam te vullen en begin met voeden”. Daarnaast stoppen mijn adviezen niet bij voeding, ik werk ook met supplementen en geef graag tips over verzorgingsproducten. Heb jij een wens? Dan help ik je er graag bij, uiteindelijk zul jij er zelf voor zorgen dat je wens in vervulling komt!

Ik wil jou begeleiden naar een gezonde levensstijl. Een levensstijl die bij je past. Deze begeleiding zal bestaan uit een stuk bewustwording en adviezen. Naast het geven van adviezen heb ik ook een webshop waardoor je gelijk aan de slag kan gaan met producten die passen bij jouw nieuwe levensstijl.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik help je graag!

De tijd om te werken aan je gezondheid is wanneer je nog gezond bent!