Workshops

Workshops geven vind ik erg leuk en doe ik graag. Een workshop kan ik bij je thuis, op je werk, op school of bij het kinderdagverblijf verzorgen. Ik geef workshops over verschillende thema’s. De workshops zijn informatief, maar ook interactief.

Workshop “Bewust voedsel”

Ben jij je bewust van wát je elke dag eet? We gaan kijken naar verschillende voedingsproducten en staan stil bij productetiketten. Tijdens deze workshop leer jij etiketten te lezen en weet jij wát je eet. We gaan ook opzoek naar alternatieven.

Duur: 60 minuten.

Kosten: € 8,50 per persoon (minimaal 5 deelnemers).

Workshop “Mijn huid, mijn grootste orgaan”

Wist jij dat een vrouw voor het ontbijt gemiddeld al 500 chemicaliën op haar huid heeft gebruikt? Toen ik hier een aantal jaren geleden achter kwam, besloot ik dat het anders moest. Ondertussen leef ik volledig Clean (= zonder chemicaliën).

Bij deze workshop staan we stil bij de verschillende verzorgingsproducten die in onze badkamerkast staan en welke invloed deze hebben op ons lichaam. Het is een interactieve workshop, waarbij jij zelf ook aan de slag gaat.

Duur: 60 minuten.

Kosten: € 12,50 per persoon (minimaal 5 deelnemers).

Workshop “Jonge moeders / vaders en baby’s”

De winkelschappen staan tegenwoordig vol met fruithapjes, papjes en verschillende verzorgingsproducten speciaal voor baby’s. Als jonge moeder dacht ik dat ik het allemaal nodig had voor de verzorging voor mijn kindje, niet wetende dat het meer kwaad deed dan goed.

We staan bij deze workshop stil bij wat een baby nu écht nodig heeft of eigenlijk wat het vooral niet nodig heeft. De workshop is informatief. We gaan ons verdiepen in het lichaam van een baby en waarom bepaalde voeding niet bij een baby past. Ook nemen we een aantal verzorgingsproducten onder de loep.  

Duur: 45 minuten.

Kosten: € 7,50 per persoon (minimaal 5 deelnemers).

Workshop “Essential Oils”

Etherische oliën: Je hoort het steeds vaker. In deze workshop vertel ik je meer over de basis van etherische oliën. Waar komen ze vandaan? Hoe worden ze gemaakt? Hoe werken etherische oliën? Waar moet je op letten bij de aankoop van etherische oliën?

Deze workshop is zeer interactief en daarom ook erg leuk om samen met je vriendinnen, zussen of moeder te doen! We gaan ruiken, proeven én doen!

Duur: 75 minuten

Kosten: € 15,00 per persoon (minimaal 3 deelnemers).

Interesse?

Klik hier om een workshop in te plannen.