Werkwijze

Intakegesprek

Het intakegesprek is nodig om duidelijk te krijgen wat jij als klant wenst. Voorafgaand aan het intakegesprek stuur ik een vragenlijst met vragen over jouw medische achtergrond, levenswijze, en jouw klachten. Ook ontvang je van mij een voedingsdagboekje. Deze ontvang ik ingevuld een week voorafgaand ons gesprek weer terug. Tijdens het consult bespreken we jouw voedingsdagboek en ook de anamnese (vragenlijst). Wanneer het jouw doel is om af te vallen, zal ik je ook meten en wegen. Op basis van informatie uit het intakegesprek stel ik een advies op. Wil je ook gebruik maken van de EMB test dan wordt er ook bloed afgenomen (dit kan eventueel eerder gebeuren op een externe plek).

Mocht tijdens het intakegesprek blijken dat jouw klachten moeten worden onderzocht door een specialist dan zal ik je doorverwijzen.

Vervolgconsulten

Twee รก drie weken na het intakegesprek is het eerste vervolgconsult. Het opgestelde advies wordt samen met jou besproken tijdens het consult. Is er eerder bloed afgenomen voor de EMB test? Dan krijg je hiervan ook een uitslag en uitgebreid advies.
Je krijgt direct tips waar je mee aan de slag kunt.

Kiest u voor meerdere vervolgconsulten? Op basis van jouw vooruitgang wordt er gekeken of het advies en het behandelplan moet worden aangepast.

De tijdsduur tussen de consulten wordt veelal gebaseerd op je klachten en vooruitgang

Slotconsult

We hebben (eventueel telefonisch) contact en bespreken de vooruitgang en we ronden het traject af met nog wat laatste tips.

Telefonisch of online consult

Ik bied ook de mogelijkheid om een consult per telefoon of online af te nemen. Een online consult gaat via Skype of Zoom.

Visitatie aan huis

Doorgaans worden intake en consulten bij (op locatie van) NutriYum afgenomen. Wanneer gewenst kunnen deze consulten ook bij je thuis plaatsvinden.

In sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht. Wens je een consult aan huis? Vraag dan naar de voorwaarden.

Vragen?

Kiest u voor het Yum-pakket? Dan mag je mij 24/7 om hulp vragen. Ik motiveer, geef tips en beantwoord vragen via whatsapp of via de mail.

Heeft u geen Yum- pakket? Dringende vragen mogen gesteld worden via de mail en andere vragen bewaren we voor tijdens het consult